

## Agenda Nordic User meeting DEXA

9.30	Registration and Coffee		
10.00	Welcome	5 min	Magdalena Nilsson
	<ul> <li>Whole Body, Body Composition</li> <li>Positioning</li> <li>High/Low BMI and related scan mode</li> <li>Analysis - Report Setup</li> </ul>	60 min	José Oijevaar, Application Specialist
11.00	Fore arm <ul> <li>When</li> <li>Why</li> <li>How</li> <li>Analysis</li> </ul>	30 min	Evalena Sandh, Application Specialist
11.30	Presentation of participants and departments.	30 min	Evalena Sandh, Application Specialist Magdalena Nilsson, Sales Director Sweden
12.00	Lunch	60 min	
13.00	Product related information from Hologic	30 min	Evalena Sandh, Application Specialist Magdalena Nilsson, Sales Director Sweden
13.30	ISCD Bone Densitometry Precision Calculating Tool	15 min	Evalena Sandh, Application Specialist
13.45	TBS • When • Why • How • Analysis	30 min	Evalena Sandh, Application Specialist
14.15	Coffee	30 min	
14.45	Patient Case Analysis <ul> <li>Skoliosis Spine</li> <li>Problem hips</li> <li>Baseline issues</li> </ul>	75 min	Evalena Sandh, Application Specialist
16.00	Evaluation of the day	15 min	Magdalena Nilsson, Sales Director Sweden
16.15	Meeting ends.		